torsdag 28 maj 2009

Sicken dag!

Denzo & Alida känner in varandra. De har träffat varann tidigare, men bara korta hälsningar. Nu fick de leka, gå promenad och leka igen. Gick jättebra, Denzo var väl lite sådär "hanig" medan Alida var mer försiktig, hon är ju yngre också.
Kuul!

Alida sa till lite när det blev för mkt fjäsk från Denzo.


Åhh, tråkigt... Gå i koppel... I ösregn...



Efter lek och allvar med Alida åkte vi till stan, till mattes mormor. Hon bor i lägenhet, så det finns inte så mkt yta att röra sig på, men jag sköter mej bra ändå. Stod och spanade ut genom fönstret och kollade in det som rörde sig.
Efter det åkte vi till Hund- och kattspecialisten och kikade! Jag fick ett nytt halsband, lösgodis och en söt liten leksak, en säl, som bubblade... Jag väger för övrigt 42 kg!!! Matte blev överraskad... En del människor som inte träffat mej på ett tag säger att jag har blivit kraftigare. Fast det saknas lite bröst...tycker matte.
Efter det, åkte vi bil en stund, och hälsade på mattes svägerska, där bor Junior, (kusin vitamin briarden), och goldentiken Tilda, var där. Lekte en liten stund, sen drog vi hem....
Trött, trött, hem...liten promenad till brevlådan, där träffar matte en kompis som har hästar. Ytterligare lite mental uttröttning, hästar är inte lätta att hålla reda på...





1 kommentar:

Vimla sa...

Va mycke roligt du gör brorsan!
Men du får ta och snacka med din matte...
Vadå saknar bröst!??!?! Du e ju KILLE jue... *fniss*

Kramis